دوشنبه, 26 آبان 1393 12:51

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین

نوشته‌شده توسط 
امتياز اين آيتم
(0 راي)


مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین

  برای افراد همراه در گذرنامه متقاضی باید فرم جداگانه پر شود.

  تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.   

یک قطعه عکس 4x3، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.

 عکس ها نباید اسکن شده باشند

 

  اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.

فتوکپی گذرنامه از صفحات 1 الی 9 و ویزاهای قبلی کشور مورد تقاضا در 5 سال گذشته. 

اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.

   

دفعات مطالعه 3495 مورد تاريخ آخرين ويرايش دوشنبه, 26 آبان 1393 11:09
موارد بيشتر در اين مجموعه: « دانستنی چین جمعیت کشور چین »

نظرتان را بنويسيد

کامل‌کردن فيلدهاي علامت‌دار شده با (*) ضروري است. کد HTML قابل پذيرش نيست.

دانستنی های تور چین

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net